Andrei Tofan, câștigătorul campaniei Ziua Copiilor Bihoreni

În urma centralizării voturilor publicului, Campania Ziua Copiilor Bihoreni și-a ales câștigătorii. Pe locul I în preferințele spectatorilor, s-a situat Andrei Tofan, în vârstă de șapte ani. Andrei Tofan a interpretat sceneta Portofelul, din filmul Brigada Artistică.

Andrei Tofan a fost cel de al cincilea concurent înscris în campania Ziua Copiilor Bihoreni și a optat pentru o demonstrație de actorie, cu o scenetă din filmul „Brigada Diverse”, scenetă care a fost prezentată pe pagina de facebook a Teatrului Arcadia în data de 23 aprilie. Talentatul copil, în vârstă de 7 ani, a primit în total 321 de voturi din partea spectatorilor, situându-se pe primul loc în clasament. Un alt copil talentat care s-a bucurat de aprecierea publicului nostru a fost Anastasia Feher, în vârstă de 5 ani. Fetița a adus bucurie privitorilor printr-un moment improvizat de actorie, în care prezintă și un cântecel. Anastasia s-a clasat pe al doilea loc în preferințele orădenilor, cu 244 de voturi.  Clasamentul publicului a fost completat de o altă domnișoară, în vârstă de 9 ani. Antonia Corchiș s-a înscris în campanie cu un videoclip în care-și demonstrează talentul muzical, unde interpretarea vocală a fost dublată de interpretarea instrumentală, și continuată cu un moment de dans modern. Publicul a fost impresionat și de prestațiile celorlalți concurențI: Darius Tomescu, Alexandru Vlad Petruț, Elisa Maria Iacob, sau Teodora Bulzan, cei patru copii fiind apropiați ca număr de voturi.  Și pentru că Teatrul Arcadia îi consideră pe toți câștigători, directorul artistic al trupei, Șerban Borda, a decis să premieze toți participanții cu o invitație de două persoane la unul dintre spectacolele pentru copii, la alegere.

De asemenea, primii trei clasați în preferințele spectatorilor vor fi premiați după cum urmează: premiul I constă în invitații pentru două persoane (copil și părinte, respectiv trei persoane dacă sunt frați între câștigători) la oricare 5 spectacole ale trupei Arcadia, le alegere. Locul al doilea va fi răsplătit cu invitații la trei spectacole, iar locul al treilea cu invitații la două spectacole.

Premiile vor fi acordate copiilor după ce reluarea spectacolelor trupei Arcadia va fi din nou posibilă.

Alte știri