Angajări în Armata Română. Oferta de posturi a fost extinsă

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că prelungește până în septembrie activitățile de recrutare a tinerilor, băieți și fete, pentru posturile de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate.

Înscrierea se poate face până la data de 29 septembrie 2023, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie 2023, potrivit MApN.

Informații referitoare la oferta profesională, condițiile de recrutare, selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare şi personalul birourilor informare-recrutare din judeţele sau sectoarele Municipiului Bucureşti în care candidaţii îşi au domiciliu.

Au fost scoase la concurs 4159 de posturi în 34 de județe și în Municipiul București. Lista cu posturile pe județe și unități militare poate fi consultată la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare. Cel din Bihor e situat pe Str. Dunărea nr. 2. din Oradea, telefon  0259 411 929.

Candidații interesați trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Printre acestea se numără cetățenia română, un domiciliu stabil în țară și vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani. Mai multe informații pot fi accesate la birourile de informare și recrutare ale armatei.

Distribuie informația
Alte știri