Angajari la stat in Bihor: consilieri, arhitecti, politisti sau soferi. Ce alte posturi sunt libere in judet

Mai multe administratii locale organizeaza in aceasta perioada concursuri de angajare in judetul Bihor. In Oradea, Clubul Sportiv Municipal cauta e ingrijitori, la ASCO e concurs pentru sef de serviciu iar la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor pentru un post de inspector asistent. Administratia Bazinala Apa Crisuri angajeaza agent hidrotehnic, iar Directia Agricola un auditor superior.

La primariile din judet, in Rieni sunt libere doua posturi de agent agricol si unul de consilier, in Soimi se cauta un referent principal si un consilier debutant, In Diosig un sofer iar la Osorhei se angajeaza politisti locali. Municipiul Salonta nu are arhitect sef in timp ce Primaria din Beius asteapta un administrator.

Alte posturi libere: sef birou la Budureasa, sef serviciu la Bors, bibliotecar in Marghita, asistent medical in Valea lui Mihai, secretar de scoala in Uileacu de Beius si muncitori calificati in Derna. Detalii suplimentare pot fi gasite pe site-ul fiecarei institutii mentionate.

Distribuie informația
Alte știri