Angajaţii unei companii din Oradea, ajutoarele lui Moş Nicolae la finalizarea unor locuinţe pentru familii nevoiaşe

Un grup de 13 angajaţi ai unei companii din Oradea au dat o mână de ajutor la finalizarea unor locuinţe pentru familii aflate în dificultate, atât pentru a marca Ziua Internaţională a Voluntariatului, 5 decembrie, cât şi sărbătoarea de Moş Nicolae.

„Darul de Sfântul Nicolae pe care cei de la compania Sykes din Oradea l-a făcut familiilor mai puţin norocoase a fost o zi de voluntariat la locuinţele acestora. Ei s-au transformat în ajutoarele lui Moş Nicolae, având şi ţinuta corespunzătoare, purtând căciuliţe roşii, fiind plini de energie şi de voie bună. Timp de o zi au lucrat la finisajele interioare a patru apartamente din cadrul proiectului „Locuinţe pentru un viitor sigur”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei „Casă Dragă Casă”.


Potrivit directorului de programe al asociaţiei, Emil Popa, cei 13 voluntari s-au încălzit, sâmbătă dis-de-dimineaţă, cu o cană de ceai şi s-au pus pe treabă. S-au distrat, au muncit şi s-au bucurat împreună de ajutorul pe care l-au putut oferi unor familii care aşteaptă de o viaţă să aibă o locuinţă sigură şi sănătoasă, potrivit agerpres.ro.


Proiectul „Locuinţe pentru un viitor sigur”, destinat pentru 30 de familii care n-ar fi putut altfel obţine o locuinţă decentă, dar sigură, se va finaliza anul viitor. În cadrul acestui proiect au lucrat peste 2.000 de voluntari de toate vârstele atât din ţară, cât şi din străinătate.

Distribuie informația
Alte știri