Angajatii Ape-Crisuri doneaza sange. COMUNICAT

Azi, 21 iulie 2016, a avut loc o nouă acţiune din cadrul proiectului de responsabilitate socială intitulat „Fii eroul tău, donează sânge!”. În această dimineaţă, la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea s-a prezentat primul grup de donatori din cadrul A.B.A. Crișuri.

„ Semnalat în mass-media locala, apelul către donatori nu a rămas fără rezultat în rândul angajaților A.B.A Crișuri, Este al treilea an la rând când angajații donează sânge și de fiecare dată, personalul Centrului de Transfuzii Oradea a dat dovadă de profesionalism și le mulțumim pe această cale. Și pentru că este un act de voluntariat, colegii mei au decis să doneze tichetele de masă fundației AMIA-suflet de copil. Azi, pentru donare au fost eligibile 5 colege, urmând ca în zilele următoare alți colegi să le urmeze exemplul.”. a menţionat Dorel Dume director A.B.A Crişuri.

Proiectul „Fii eroul tău, donează sânge!” se va desfăşura permanent în trei judeţe din arealul bazinului hidrografic Crişuri, şi anume: Bihor, Arad şi Cluj.

Distribuie informația
Alte știri