Angajații CJ Bihor au primit măști din partea Ambasadei Chinei

Consiliul Județean Bihor, Ambasada Republicii Populare Chineze și filiala Bihor a Camerei de Comerț și Industrie România-China pregătesc câteva acțiuni pentru consolidarea relațiilor economice. La propunerea domnului Alexandru Orjan, președintele Camerei de Comerț și Industrie Romania-China, filiala Bihor, ambasadorul R.P. Chineze, doamna Jiang Yu, va vizita județul Bihor unde se va întâlni cu reprezentanții Consiliului Județean și cei ai mediului de afaceri.

Vizita oficială este programată să aibă loc după relaxarea restricțiilor impuse de starea de urgență.

Vicepreședintele Traian Bodea, responsabil pe domeniul economic în cadrul Consiliului Județean Bihor ne-a precizat: „Noul context social-economic de după pandemie va arăta cu totul altfel decât ne-am fi închipuit cu câteva luni în urmă. Vom pregăti în comun o serie de proiecte pentru fructificarea acestor relații, și aici mă refer în primul rând la cele de natură economică, unde parcurile industriale din județ reprezintă un potențial pe care am putea să-l exploatăm în beneficiul ambelor părți. Nu în ultimul rând, prin intermediul activității Camerei de Comerț bilaterale vom putea iniția și cooperarea în domeniul turismului, un proiect ce urmează a fi prezentat oficialilor din Ambasada R.P. Chineze.”

De altfel, în cursul acestei săptămâni, Ambasada Republicii Chineze a trimis instituției noastre o donație de 800 măști, acestea fiind distribuite angajaților Consiliului Județean Bihor.

Distribuie informația
Alte știri