Angajatii de la UPU au decis sa renunte, cel putin temporar, la demisii

Foto: arhiva

Angajatii de la UPU ai Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea au decis sa renunte, cel putin temporar, la demisiile pe care le-au scris si inaintat, vineri, 4 mai. Asta dupa ce seful lor, Hadrian Borcea a avut discutii cu primarul Ilie Bolojan.

Edilul oradean a dat asigurari ca diferenta de bani cu care ar urma sa scada salariile in urma diminuarii sporului pentru medici si asistente(decizie luata in sedinta CLO de joi, 5 mai) va fi acoperita din fondul spitalului. Asta doar timp de o luna! In aceste conditii cei de la UPU ar urma sa primeasca aceleasi salarii ca si in luna precedenta.

Varianta este una provizorie deoarece se spera ca în urma intrunirii planificate intre premierul Viorica Dancila si sindicalistii Sanitas se va lua decizia unei modificari a legislatiei, care sa elimine inechitatile din sistem.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri