Angajatii din „Soli” se revad de Sanziene

Angajatii de la „Soli” sunt asteptati, din nou, pe 24 iunie de Sanziene, la ora 12. De aceasta data la Restaurantul „Crinul Alb” din Oradea.

Intalnirea de anul trecut, prima de acest fel, a fost una emotionanta. S-au rememorat clipele frumoase traite in incinta din str Simion Barnutiu nr 15, timpul estompand amintirile mai putin placute. Cu totii, si au fost peste 100, unii veniti din strainatate, au apreciat initiativa sefului creatiei, ing Andrei Luczek de a-i reuni pentru cateva ore pe cei care au fost in FAMILIA “Soli”. Si asta s-a vazut. Toti cei prezenti au considerat fabrica o a doua lor casa.

Asta a fost posibil si pentru ca „Soli” a avut parte de un lider adevarat, inginerul Orest Straciuc, un profesionist de exceptie, carismatic si desavarsit negociator. Din pacate, in rastimpul trecut de la prima reuniune, a trecut la cele vesnice, fiind o pierderea grea pentru familia sa dar si pentru intreaga comunitate care a avut privilegiul de a-l cunoaste.

In anii 80, la Intreprinderea “Solidaritatatea” lucrau peste 4500 angajati care roboteau 6 zile din 7, la banda, in depozite sau in birouri pentru a produce si livra, zilnic, in tara si in strainatate, mii de perechi de incaltaminte purtand marca „Olimpia”.

Dorina Ursente(Gliga)

Distribuie informația
Alte știri