Angajatorii europeni caută români. 1.300 de joburi sunt disponibile

Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă prin intermediul reţelei Eures România 1.283 de locuri de muncă, a anunţat, miercuri, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Din numărul total de posturi disponibile, 412 sunt în Olanda – cele mai multe pentru manipulant depozit (60) şi pentru manipulant marfă, sortator şi împachetator bulbi de flori şi operatori la maşini pentru bulbi de flori (câte 50).

În Germania sunt 327 de locuri de muncă, din care 52 de electrician şi câte 51 de sudor şi lăcătuş, iar în Austria 300 – câte 100 pentru bucătari, cameriste şi chelneri.

De asemenea, există locuri de muncă vacante în: Irlanda (60), Polonia (50), Cehia (30), Norvegia (27), Croaţia (18), Belgia şi Ungaria (câte 16), Letonia (12), Spania (8), Finlanda (5), Franţa şi Slovenia (câte unu).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma, precizează ANOFM.

Distribuie informația
Alte știri