Angelo Covaci de la Crișul Oradea, la al doilea meci la profesioniști

Gala “Florian Fighting Championship” va avea loc la Zalău, pe data de 24 mai și va fi televizată pe SportExtra, de la ora 18. Competiția  e organizată de către Asociația Club Sportiv Florian Fighting Sport și arbitrul international Viorel Plosca, cel care deține și funcția de vicepreședinte a Ligii Profesioniste de Box.

Clubul Sportiv Crișul Oradea, va fi reprezentat de Angelo Covaci (pregătit de antrenorul Alexandru Jur), la al doilea meci într-o gală profesionistă, cu sportivi de renume. Adversarul său va fi un  boxer din Ungaria, în vârstă de 31 de ani, cu 25 de meciuri la activ, în cadrul categoriei de 60 kg. Angelo, la amatori are până în prezent 101 meciuri disputate.

Unul dintre invitații de onoare ai evenimentului va fi Stephane Cabrera, vicepreședintele Interanational Boxing Asociation (IBA), și totodată președintele European Boxing Union (EBU).

“Mă simt pregătit și în vârf de formă, sunt convins că voi obține o victorie pe cinste, fiind motivat și de faptul că în această gală vor fi puse în joc și două centuri internaționale IBA. Va fi o gală de zile mari, cu 12 meciuri, cu sportivi foarte experimentați, talentați și consacrați. Mă bucur și sunt onorat să pot lupta în această gală, unde voi fi însoțit de către antrenorul meu Alexandru Jur, respectiv managerul meu Tarik Saidd”, spune  Angelo Covaci.

Distribuie informația
Alte știri