Aniversare amara pentru Viorel Pasca. Voluntarul bihorean care ingrijeste sute de batrani  se gandeste sa renunte

Foto: arhiva

„Bunul samaritean”, „Omul lui Dumnezeu” sau „Ingerul oamenilor fara adapost” sunt doar cateva dintre titlurile  articolelor de presa despre  Viorel Pasca, omul care ingrijeste, la Dumbrava-Bihor,  sute de oameni ai strazi si care, vineri, 15 septembrie 2017, implineste 47 de ani.  Aniversarea nu este insa una fericita pentru barbatul care, in lupta cu birocratia, da semne ca vrea sa renunte.

„N-as fi crezut ca in urma incidentului de la C.A.S. voi fi intampinat cu atata ura si inversunare de unii functionari ai unor institutii care s-au simtit “deranjati” de cele intamplate. Nici privirea plina de rautate sau vorbele scurte si taioase cu care m-au intampinat nu m-au afectat atat de mult, insa, ca ineptiile, aberatiile sau obtuzitatea pe care o aratau in vorbirea si atitudinea lor”, a scris Viorel Pasca, pe Facebook , zilele trecute.

„Dupa discutia respectiva mi s-a facut lehamite, m-am gandit mult cum as putea sa ma opresc, oferind statului roman atat pe cei peste 200 de bolnavi cat si oportunitatea de a ne dovedi cum vor gestiona situatia si ce conditii extraordinare le vor oferi acestora”, a completat voluntarul ajuns la capatul rabdarii.

Distribuie informația
Alte știri