ANM: Cum va fi vremea în Crişana în intervalul 3 – 16 decembrie

Vremea se va încălzi în toată ţara în zilele următoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor creşte după data de 9 decembrie, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valabilă în intervalul 3 – 16 decembrie, publicată luni.

În Crişana, procesul de încălzire va continua până în 4 decembrie, când ziua vor fi 10 grade ziua, apoi se va răci uşor, spre valori de 4 – 6 grade. Ulterior este prognozată o nouă încălzire, astfel că, pe 8 decembrie, media regională a maximelor va fi de 6 – 8 grade, iar până la sfârşitul intervalului se va răci continuu, până la valori ce nu vor mai depăşi 0 grade.

Nopţile vor fi calde, cu valori pozitive până în 5 decembrie, când minimele vor fi de 3 – 4 grade, dar se va răci accentuat în noaptea imediat următoare, spre valori în jurul a minus 2 grade. Vor urma nopţi uşor mai calde până în 9 decembrie, dar apoi scăderea de temperatură prognozată va determina minime în medie de minus 6 grade pe data de 16 decembrie.

Se vor semnala precipitaţii pe aproape tot parcursul intervalului, însă pe arii mai extinse şi mai însemnate cantitativ se prognozează a fi în intervalul 8 – 10 decembrie.

Distribuie informația
Alte știri