ANM: Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi vremea în Crişana

Foto: Gabriel Popescu

ANM a publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pe regiuni, pentru următoarele două săptămâni, în perioada 6 noiembrie – 19 noiembrie 2023.

Doar în primele zile ale săptămânii ne vom mai bucura de vreme frumoasă, cu temperaturi de 20 de grade. Apoi vremea intră într-un proces de răcire accentuată, cu maxime care nu mai depășesc 14 grade Celsius. Potrivit meteorologilor, ploi sunt așteptate în toate regiunile țării, până la mijlocul lunii noiembrie.

Valorile termice vor fi oscilante în prima parte a intervalului, dar se vor situa, în marea lor majoritate, peste normele caracteristice perioadei. Vor fi medii ale temperaturilor maxime între 10 și 18 grade și ale minimelor între 4 și 10 grade.

A doua săptămână nu va avea variații semnificative din punct de vedere termic. Astfel, mediat regional, temperaturile diurne vor fi de 9…11 grade, iar cele nocturne de 2…4 grade.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Ploile își vor face apariția pe tot parcursul intervalului. Se vor semnala pe arii mai extinse și mai însemnate cantitativ, cu o probabilitate mai mare, în 6 și 11 noiembrie.

Distribuie informația
Alte știri