ANM: Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi vremea în Crişana

Foto: Daniela Stoica

Administraţia Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 27 mai – 9 iunie 2024. Specialiștii anunță un nou val de ploi, vijelii și grindină până spre final de săptămână. În weekend, dar și săptămâna viitoare, temperaturile vor fi la limita caniculei, de peste 32 de grade Celsius. Valorile resimţite vor trece de 35 de grade Celsius.

Cu mici variații, în Crișana, până în data de 31 mai, valorile termice se vor situa peste cele caracteristice în această perioadă, astfel încât mediile maximelor vor fi între 24 și 26 de grade, iar ale minimelor între 10 și 12 grade. De la sfârșitul acestei săptămâni se va încălzi semnificativ, astfel încât vremea va deveni și se va menține călduroasă, cu maxime în jurul a 28 de grade și minime de 14…16 grade, mediat regional.

Instabilitatea atmosferică se va păstra pe tot parcursul intervalului, însă se va manifesta mai intens și pe suprafețe mai mari în zilele de 29 și 30 mai și foarte probabil în data de 4 iunie

Distribuie informația
Alte știri