ANM: Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi vremea în Crişana

Foto: Maria Ursente

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică luni, 8 iulie, o nouă estimare a valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni pe regiuni, mai exact, pentru perioada 8-24 iulie.

În Crişana, în prima săptămână, valul de căldură va fi persistent şi în intensificare. Media temperaturilor maxime va fi 35 – 37 de grade, valori local mai ridicate fiind posibile între 11 şi 13 iulie. Nopţile vor deveni tropicale în mare parte a regiunii, iar minimele termice se vor situa între 20 şi 23 de grade, în medie.

După data de 15 iulie, este estimată o ponderare a regimului termic, însî temperaturile maxime vor oscila între 31 şi 35 de grade, iar minimele între 16 şi 20 de grade, mediat regional.

Regimul pluviometric va fi deficitar; în prima săptămână izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată, după care vor fi perioade în care probabilitatea pentru manifestări locale de instabilitate atmosferică va fi ridicată.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri