ANM: Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi vremea în Crişana de Crăciun

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 18 – 31 decembrie 2023. Conform specialiștilor ANM, de joi se răcește și revin precipitațiile. Vor fi variații termice de la o zi la alta, cu temperaturi peste medie de Crăciun. 

Inceputul intervalului în Crișana va debuta cu temperaturi diurne mai ridicate decât în mod normal, astfel media maximelor va tinde spre 9…10 grade în zilele de 19 și 20 decembrie, în timp ce pe timpul nopților se vor înregistra minime medii de -2…-1 grad. În perioada 21 – 25 decembrie vor fi oscilații ale regimului termic de la o zi la alta, media maximelor va fi cuprinsă între 3 și 6 grade, iar cea a minimelor între -2 și 1 grad. O încălzire a vremii va fi posibilă în zilele de 26 și 27 decembrie, când media valorilor diurne ar putea urca spre 7…8 grade, urmată de o nouă scădere a acestora până la finalul lunii decembrie spre medii de 4…5 grade.

În tot acest interval media temperaturilor nocturne se va situa în jurul pragului de îngheț (0 grade). Temporar se vor semnala precipitații în perioada 22 – 26 decembrie, la început ploi apoi și sub formă de lapoviță și ninsoare, însă intervale cu precipitații mixte vor fi posibile și după data de 27 decembrie.

Distribuie informația
Alte știri