ANM: Prognoza meteo pe două săptămâni pentru Crişana

Valorile termice vor fi în creştere în următoarele două săptămâni (19 – 26 iunie) la nivelul întregii ţări, până la maxime de 33 de grade Celsius, iar probabilitatea pentru averse se va menţine ridicată în anumite perioade, conform prognozei de specialitate, publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Crişana, până în jurul datei de 19 iunie, cu uşoare variaţii, valorile termice vor avea o tendinţă de creştere. Astfel, media regională a maximelor va urca de la 24 – 25 de grade, spre 32 de grade, iar cea a minimelor de la 10 la 16 grade.

În restul intervalului, variaţiile de temperatură vor fi nesemnificative, mediile valorilor diurne se vor menţine la 31 – 32 de grade Celsius, iar ale celor nocturne în jurul a 16 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în prima zi a intervalului, în jurul datei de 17 iunie şi după 20 iunie.

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri