ANM: Prognoza meteo pe două săptămâni pentru Crişana

Temperaturile maxime vor fi la limita înghețului în nordul Moldovei, estul Transilvaniei și în jur de 5 grade în sud, în următoarea perioadă.  Valorile nocturne vor fi în scădere din data de 17 noiembrie, media minimelor fiind în jur -5…-4 grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei.  Sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și în zonele joase din Moldova, Transilvania, zonele deluroase din Muntenia.

Prognoza meteo în Crișana 

Temperaturile maxime vor fi în scădere în prima jumătate a intervalului, de la medii în jurul a 15 grade, până spre 7…8 grade – valori normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie. În a doua săptămână din interval, temperaturile diurne vor avea tendința de creștere până spre medii în jurul a 11 grade. Valorile medii nocturne vor avea tendința de creștere de la 3…4 grade, spre 7 grade, dar după data de 17 noiembrie, media minimelor va fi în scădere și va oscila ușor între 2 și 4 grade.

Probabilitatea de precipitații va fi ridicată în intervalul 17-21 noiembrie și cu tendința de creștere după 25 noiembrie

Distribuie informația
Alte știri