ANM: Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Foto: Gabriel Popescu

Vremea va continua să fie mai caldă decât de obicei și săptămâna viitoare, apoi maximele nu vor mai depăși 15 grade Celsius. Temperaturile se stabilizează la valori normale pentru această perioadă. Va ploua puțin, în următoarele două săptămâni.

Săptămâna 7-13 noiembrie 2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 14-20 noiembrie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 21– 27 noiembrie 2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie 2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Distribuie informația
Alte știri