ANM: Regimul termic în Crișana, în perioada 18 septembrie-1 octombrie

Regimul termic va fi în scădere pe durata următoarelor două săptămâni, iar ploile însemnate cantitativ vor fi din ce în ce mai prezente în majoritatea regiunilor.

În Crișana, în prima parte a intervalului de prognoză, temperaturile, în scădere față de săptămâna trecută, se vor situa în general în jurul celor normale pentru aceasta perioada din an, iar în zilele de 21 și 22 septembrie vor caracteriza vremea ca răcoroasă.

Valorile medii diurne vor scădea de la 24-26 de grade, în 19 septembrie, la 15 -17 grade în zilele de 21 și 22 ale lunii curente. Minimele nocturne nu vor avea variații la fel de importante, menținându-se apropiate de mediile climatologice, cu valori de 8 -13 grade. Ulterior, din data de 25 septembrie, este estimată o creștere a temperaturilor ce se vor putea situa în marea parte din timp peste normele sfârșitului de septembrie, cu 21-24 de grade ziua și 9-12 grade noaptea, în medie regională.

În intervalul 20- 22 septembrie ploile se vor semnala pe arii extinse și local vor fi mai importante cantitativ, urmând ca probabilitatea de ploaie să fie din nou în creștere spre sfârșitul lunii.

Distribuie informația
Alte știri