Ansamblu multifuncţional pe str. Nojoridului din Oradea, avizat de CMUAT

S.C Marcotim Impex S.R.L  a solicitat comisiei CMUAT avizul Arhitect Șef pentru întocmirea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) în vederea construirii unui ansamblu multifuncțional pe str. Nojoridului, nr. 25, comisia avizând favorabil solicitarea.

Suprafața totală a terenului vizat de investiție este de 15.089 mp.

„Terenul este situat chiar în spatele autobazei OTL, în zona Salca, cu acces din str. Nojoridului. Astfel, Planul Urbanistic Zonal prevede reconversia funcțională din UTR – Et , mai exact din zonă de activități economice cu caracter terțiar de tip comercial desfășurată în unități de mari dimensiuni, în UTR de tip mixt, adică în zonă mixtă incluzând birouri, aparthotel, restaurant, sală fitness, spații comerciale, locuințe colective, parcare subterană, heliport”, a precizat arhitectul-șef al orașului, Radu Fortiș.

Proiectul constă în construirea unui ansamblu de clădiri cu funcțiuni mixte, cu regim de înălțime cuprins între S+P+2E până la S+P+8 E.

Corpul de clădire de la frontul străzii Nojoridului va avea destinația de birouri și spații comerciale, cu regim de înălțime maxim de S+P+4E, în timp ce corpul de clădire din centrul ansamblului va avea destinația de aparthotel, restaurant, sală fitness, heliport, cu regim de înălțime S+P+8E.

Corpul de clădire din interiorul incintei, dinspre mejdia posterioară, va avea funcțiunea de locuințe colective și spații comerciale și va avea înălțimea maximă de S+P+7E.

Totodată, în incintă se va amenaja un spațiu verde generos în suprafață de 7000 mp (reprezentând minim 45% din suprafața totală a investiției).

Toate parcările vor fi subterane, acestea fiind amenajate la subsol, care va fi construit sub toată suprafața clădirii.

Distribuie informația
Alte știri