Ansamblul Artistic Profesionist Crișana în căutare de colaboratori

Ansamblul Artistic Profesionist Crișana al Teatrului Regina Maria organizează o selecție pentru cei interesați să facă parte din echipa de colaboratori ai ansamblului, astfel, se caută instrumentiști (vioară, saxofon, taragot, clarinet, acordeon) și dansatori (dans popular) cu aptitudini artistice potrivite.

Cei care doresc să participe la selecția dedicată dansatorilor, trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 30 ani, concurentele trebuie să aibă înălțimea între 1,65 și 1,72 m, iar concurenții între 1,75 și 1,85 m, aspect fizic plăcut și experiență la nivel mediu.

Cei care candidează pentru funcția de instrumentist trebuie să aibă vârsta de minimum 16 ani, aptitudini pentru folclor și îndemânare în folosirea instrumentului muzical.

Selecția va consta în probă practică și interviu și va avea loc la sediul Ansamblului Artisitic Profesionist Crișana. Dansatorii sunt așteptați marți, 17 aprilie, de la ora 19.00, iar instrumentiștii marți, 24 aprilie, de la ora 18.00.

Cooordonatorii selecției vor fi dirijorul Adrian Miescu, coregraful Anghel Dușcaș și directorul artistic al Ansamblului Artistic Profesionist Crișana, Leontin Ciucur.

ATENȚIE! Cererile de înscriere se vor trimite până în ziua selecției, pe adresa de e-mail ansamblulcrisana@yahoo.com sau la sediul ansamblului (strada Moscovei, nr. 5, Oradea).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri