Antena 1: Iubitul Andradei, studenta de 10 care s-a sinucis la Oradea, audiat ore întregi!

Iubitul Andradei Puţina a fost audiat de poliţişti mai multe ore. Valentin Lăpuşcă, iubitul fetei, studenta care, sâmbătă dimineaţa, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din centrul Oradei le-a spus oamenilor legii că fata a clacat în momentul în care și-a pierdut telefonul. Desigur, este doar o ipoteză, iar anchetatorii urmează să stabilească adevărul.

Bărbatul în vârstă de 33 ani, originar din Deva, a fost VJ şi, în 2005, a editat ediţia în limba română a unei reviste de fashion neo-zeelandeză. Tânărul a povestit polițiștilor că vineri noaptea, bărbatul şi studenta în vârstă de 21 de ani au petrecut împreună într-un club unde fetei i-ar fi dispărut telefonul. S-au întors în apartamentul în care tânăra locuia cu chirie, apoi, fără să spună nimic, aceasta îmbrăcată doar în lenjerie intimă, s-a urcat pe fereastra bucătăriei, de unde s-a aruncat în gol.

Andrada Puţina era studentă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, fiind în anul I la specializarea Medicină Generală şi anul II la Medicină Dentară. Tânăra, potrivit site-ului Graiul Sălajului, a absolvit liceul cu media 10, fiind olimpică de-a lungul anilor la mai multe materii.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri