Anthony Fauci: Nu există persoane internate sau decese în rândul celor vaccinați

Nu există persoane internate sau decese în rândul celor vaccinați împotriva COVID, anunță Anthony Fauci, consilierul medical sef al președintelui SUA. Cunoscutul medic mai spune că vaccinurile aprobate și folosite în prezent sunt eficiente și împotriva tulpinilor britanică sau sud-africană.

În funcţie de tipul tulpinii, vaccinurile se comportă bine sau nu neapărat. În cazul tulpinii sud-africane, pentru care efienţa vaccinului Johnson&Johnson a fost scăzută la 64% nu au existat cazuri de spitalizare sau de decese la persoanele vaccinate. În cazul tulpinei britanice, vaccinurile cu ARN mesager (Pfizer şi Moderna, n. red. ) funcţionează foate bine şi este foate posibil să fie la fel şi cu Johnson&Johnson dar mai sunt necesare datespune medicul.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri