Anul 2017 aduce o serie de relaxări fiscale pentru români

Sunt prevăzute în Codul Fiscal pentru a intra în vigoare de la 1 ianuarie, reducerea TVA de la 20% la 19%, eliminarea impozitului pe construcţii speciale şi a supraaccizei la carburanţi, care ar trebui să se traducă în preţuri mai mici la pompele benzinăriilor.

Totodată, spun cei de la economica.net, consumatorii casnici beneficiază de ieftinirea energiei electrice cu 2%, pensionarii vor avea venituri mai mari datorită creşterii punctului de pensie cu 5,2%.

Din ianuarie, angajaţii din Educaţie ar trebui să primească salarii mărite cu 15%, după majorarea cu acelaşi procent a salariaţilor din Sănătate în decembrie.

In schimb, doar de la 1 februarie salariul minim brut pe economie urmează să fie majorat cu 200 de lei.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri