ANUL CENTENARULUI !!! – cu Tudor Gheorghe, la Oradea

In anul Centenarului, pe 12 noiembrie la Oradea, maestrul TUDOR GHEORGHE ne propune un spectacol inedit, într-o formulă unică, cu multe surprize asa cum ne-a obisnuit „olteanul universal”.

În anul 2018, comemorăm 100 de ani de la evenimentul politic major al anului 1918: desăvârșirea statului național român realizată prin unirea provinciilor românești cu România. La început a fost unirea Basarabiei cu România (27 martie 1918), mai apoi unirea Bucovinei cu România (28 noiembrie 1918), iar în final unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu Țara Mamă, România (1 decembrie 1918). Cele trei uniri formează împreună Marea Unire de la 1918. Asadar, în 2018, la 100 de ani de la acele evenimente, sărbătorim CENTENARUL MARII UNIRI.

Pt aceasta mare sarbatoare, MAESTRUL TUDOR GHEORGHE a pregatit, asa cum se cuvine unui raman, cu titlul de AMBASADOR AL TRADIŢIILOR ŞI IDENTITĂŢII NAŢIONALE ” PREMIERA – TOT CE-I ROMANESC NU PIERE”. Veti regăsi după 30 de ani, melodiile „ACOLO ESTE TARA MEA” si „MUICA, TOTI SUNTEM UN NEAM” “Treceți batalioane române carpatii”, – Ardealul (Aud un clopot sus pe-o cruce), si multe altele.
In acest demers cultural, ii vor fi alaturi pe scena Maestrului, Corul si Orchestra CONCERTINO, impreuna cu dirijorul si orchestratorul MARIUS HRISTESCU.

Spectacolul “Tot ce-i romanesc nu piere” are deja puse in vanzare biletele.

Distribuie informația
Alte știri