Anunţ de ultimă oră! Mai multe trenuri au fost anulate

Circulația trenurilor de pasageri se va desfășura în condiții de iarnă, în perioada următoare, ca urmare a fenomenelor meteo prognozate de meteorologi.

De teama ninsorii şi a viscolului, CFR Călători a anulat deja mai multe trenuri care ar fi trebuit să circule mâine. E vorba de patru curse InterRegio pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa, două curse InterRegio pe ruta Bucureşti Nord – Slobozia Veche şi mai multe curse Regio, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, scrie news.ro.

Totodată, CFR Călători a anulat mai multe curse Regio, inclusiv pe rutele Bucureşti Obor – Feteşti, Slobozia Veche – Ţăndărei şi Mangalia – Constanţa. Compania a anunţat că va introduce locomotive diesel pe anumite rute, care pot opera în cazul în care va ceda linia de alimentare cu energie electrică.

CFR Călători recomandă pasagerilor ca, înainte de efectuarea călătoriei, să se informeze despre condițiile meteo și să solicite informații despre eventualele întârzieri și anulări produse în traficul feroviar la stațiile CFR din București și din țară, dar și la telefon 021/9521.

Alte știri