Anunț important de la Casa de Pensii Bihor: 101 noi bilete de tratament balnear, începând cu data de 25 mai

Casa Judeţeana de Pensii Bihor a mai primit 101 bilete de tratament balnear aferente seriei a 7-a, începând cu data de 25 mai, pentru staţiunile: Herculane 4 bilete, Călimanești 2 bilete, Buziaș 1 bilet, Covasna 10 bilete, Eforie Nord 4 bilete, Felix 35 bilete, Govora 2 bilete, Moneasa 3 bilete, Nicolina 2 bilete, Olănești 2 bilete, Saturn 2 bilete, Vatra Dornei 14 bilete, Căciulata 10 bilete, Tășnad 8 bilete, Geoagiu 2 bilete.

Acestea se pot ridica de la sediul CJP Bihor vineri, 24 mai, de la ora 8.00 – la 12.00, dar si sambata in intervalul orar 8-12.

Biletele de tratament se eliberează în baza cererii depuse şi a biletului de trimitere cu regim special – în original şi în copie- eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

Persoanele încadrate în grad de handicap grav care au dreptul la asistent personal sau au optat pentru indemnizaţia lunară pentru însoţitor, respectiv pensionarii de invaliditate gradul I care beneficiază de indemnizație de însotitor pot beneficia de bilet de tratament balnear doar dacă sunt însoţite. De asemenea, însoţitorii persoanelor încadrate în grad de handicap grav/ în gradul I de invaliditate trebuie să îndeplinească condiţiile de la art. 122 alin. 2 al Legii nr.263/2010 cu modificările şi completările ulterioare.

Prin excepţie, pot beneficia de bilete de tratament fără a fi însotiţi, persoanele încadrate în grad de handicap grav care au dreptul la asistent personal sau au optat pentru îndemnizaţia lunară pentru însoţitor, respectiv pensionarii de invaliditate gradul I care primesc indemnizaţia de însoţitor, în baza declaraţiei pe proprie răspundere din care reiese că se pot descurca singuri (fără însoţitor) pe perioada sejurului, ţinând cont și de faptul că bazele de tratament contractate funcţionează în regim hotelier şi nu în regim de spitalizare.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate prin procură autentificată.  

Distribuie informația
Alte știri