Anunt important de la OTL.

Având în vedere că s-au finalizat lucrările edilitare executate pe strada Sucevei (între str. Avram Iancu şi B-dul Decebal), staţia de autobuz  Colegiul Economic “Partenie Cosma” va fi din nou operaţională, în orele de vârf din în zilele lucrătoare cu şcoală sau vacanţă, pentru traseul liniei 12, începând din 4 Mai 2017.

Astfel traseul liniei 12 va fi, în perioadele menţionate, următorul: Nufărului (Kaufland)-Morii-Bumbacului-P-ţa Nucetului-Eforie-Velenţa-Seleuşului-Războieni-Muntele Găina-D. Cantemir-P-ţa E. Gojdu-P-ţa 1Decembrie-Independenţei-P-ta Unirii-Avram Iancu-Sucevei-Calea M. Basarab-Sucevei-Horea-P-ţa 22 Decembrie-Ghe. Costaforu-D. Cantemir-M. Găina-Războieni-Seleuşului-Velenţa-Eforie-P-ţa Nucetului-Bumbacului-Morii-Nufărului- Ogorului-Nufărului(Kaufland).

În afara orelor de vârf în zilele lucrătoare cu şcoală sau vacanţă şi în zilele de Sâmbătă, Duminică şi sărbători legale, pe sensul de mers dinspre P-ţa Unirii-Avram Iancu-Sucevei-Horea-P-ţa 22 Decembrie-Ghe.Costaforu–Muntele Găina–Războieni–Seleuşului- P-ţa Nucetului–Bumbacului–Morii–Nufărului–Ogorului–Nufărulului (Kaufland).

Graficele de circulaţie sunt afişate în staţii.

Distribuie informația
Alte știri