Apariție inedită de Ziua Sfinxului! Un turist îmbrăcat cu pelerină și joben voia să ajungă la Vârful Omu

Foto: Salvamont Busteni/Facebook

Deși a nins, a fost ger și ceață pătrunzătoare, românii care cred în puterile magice ale Sfinxului din Bucegi au urcat ieri la peste 2.200 metri altitudine.

Mai bine de o mie de tineri, bătrâni, dar și copii, au înfruntat cele minus 9 grade Celsius pentru a se încărca – spun ei – cu energie.

Salvamontiştii au fost în alertă toată ziua. Un bărbat învelit în mantie și echipat cu un troler și o umbrelă i-a surprins, așa că l-au rugat să facă drum întors. Au fost atât de suprinși de apariția bărbatului încât au postat imaginile cu acesta pe Facebook, însoțite de un mesaj:

 „Un turist echipat „foarte bine” intenționa să ajungă la Vf.Omu. Spre dezamăgirea lui, a dat peste noi care, obligați să-i stricăm planurile, l-am oprit din elanul lui și l-am îndrumat către telecabină. Se pare că Sfinx-ul de ziua lui, atrage o „paletă foarte largă” de turiști. Să mai zică cineva că nu avem o meserie riscantă.”

Sursa: stirileprotv.ro

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri