Apel către Omul Bun. „Luptătorii pentru viaţă” au nevoie de tine

De sărbători, suntem îndemnați stăruitor să fim „mai buni”! Acest îndemn ascunde posibilitatea, cu totul nedorită, că putem sau se cuvine să fim buni doar de sărbători. Asociaţia nonprofit Luptătorii pentru viaţă te îndeamnă să fii bun în orice situaţie, de sărbători, dar mai ales în fiecare zi. Prin asta îţi dovedeşti omenia.

Ca să trecem de la vorbe la fapte, te invit, stimate orădean, să fii bun faţă de cei aflaţi în suferinţă. Îţi dăm întâlnire pe 24 ianuarie, ora 19, la Casa de Cultura a Sindicatelor pentru a fi alături de noi în tentativa de a strânge fonduri pentru a alina puţin din suferinţa celor bolnavi de cancer.

Ia un bilet la spectacolul „Varşovia, ghid turistic”, susţinut de Teatrul evreiesc de Stat din Bucureşti şi vei avea ocazia să o întâlneşti pe Maia Morgenstern, dar mai ales să contribui doar cu preţul unui bilet la intenţia noastră comună de a face bine.

Biletele spectacolului sunt puse în vânzare la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor şi on line pe site-ul www.blt.ro, în valoare de 80, 100, 150 lei.

De asemenea, cei ce ţin să fie buni nu doar de sărbători, pot face donaţii în contul Asociaţiei „Luptatorii pentru viaţă” RO93BTRLRONCRT0315800301, deschis la Banca Transilvania. E simplu şi natural să fii om bun!!! Te aşteptăm şi ne bazăm pe tine!!!

Distribuie informația
Alte știri