Apel umanitar pentru Ionuț Popa! Fostul antrenor de la FC Bihor este grav bolnav

Antrenorul Ionut Popa

Dennis Man face un apel umanitar pentru Ionuț Popa. Antrenorul de 66 de ani are grave probleme de sănătate și are nevoie de ajutor financiar pentru a putea acoperi cheltuielile pentru tratament. Carismaticul tehnician a pregătit ultima dată UTA. Ionuț Popa este antrenorul care a reuşit ultima promovare, materializată şi cu un sezon jucat în Divizia A pentru FC Bihor.

”Fostul nostru antrenor, Ionuț Popa, are nevoie de ajutorul vostru. Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent și acum are nevoie mai mult ca oricând de susținerea noastră.

Mai presus de acestea, însă, reținem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună și culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru. Cei care pot și doresc să îl susțină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său o pot face printr-o donație în contul: Raiffeisen Bank RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017. Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri