Apelul de proiecte pentru Fondul Ştiinţescu, ediția 6.0, lansat de Fundaţia Comunitară Oradea

Fundaţia Comunitară Oradea a lansat apelul de proiecte pentru Fondul Ştiinţescu, ediția 6.0. Vor fi finanțate maxim 6 proiecte care fac știința mai atractivă pentru copiii și tinerii cu vârsta cuprinsă între 6 și 19 ani din județul Bihor. Bugetul alocat poate varia între 15 si 25 de mii de lei/ proiect.

„Căutăm să finanțăm proiecte educaționale din domeniul STEAM (științe, tehnologie, inginerie, artă, matematică) care vor fi implementate în mediul rural și/sau urban din județul Bihor. Pentru a fi eligibile în obținerea unei finanțări, proiectele trebuie să presupună realizarea de activități extrașcolare în proporție de 80% și experimente practice care ies din tiparele obișnuite de predare”, potrivit comunicatului de presa trimis oradeaindirect.ro.

Cei interesaţi îşi pot înscrie proiectele până la data de 12 noiembrie, ora 23:59, prin completarea unui formular de înscriere disponibil pe pagina web a programului şi trimiterea unui videoclip, filmat cu telefonul, de maxim patru minute în care să fie rezumată ideea proiectului la adresa teodora@fundatiacomunitaraoradea.ro.

Distribuie informația
Alte știri