APIA anunță 3 forme noi de sprijin pentru susținerea fermierilor în 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță lansarea a 3 forme noi de sprijin pentru susținerea activității fermierilor în anul 2022 în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19, respectiv:

Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin, în anul 2022, în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.
Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.
Schema de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Perioada de depunere a cererilor de solicitare a ajutoarelor de stat mai sus menționate este de 20 de zile, începând cu ziua următoare intrării în vigoare a Ordonanței de Urgență nr. 51/ 2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele bovine, suine și avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Pentru mai multe informații privind beneficiarii, condițiile de eligibilitate și documentele ce însoțesc cererea de solicitare a ajutorului de stat, consultați Ghidurile solicitantului publicate pe site-ul APIA, accesând acest link:

Distribuie informația
Alte știri