APIA restricţionează accesul vizitatorilor la toate sediile

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a restricţionat accesul vizitatorilor de orice fel la toate sediile centrale, judeţene şi locale în contextul prevenirii riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu virusul COVID-19 şi având în vedere declanşarea stării de urgenţă, informează, luni, APIA.

Activitatea de relaţii cu publicul se desfăşoară online prin intermediul adreselor de e-mail, telefonic sau prin servicii de poştă/curierat, iar datele de contact se regăsesc pe site-ul www.apia.org.ro.

Potrivit sursei citate, vizarea carnetelor de rentier agricol s-a suspendat în perioada 12 martie 2020 – 4 mai 2020 iar activitatea de primire a cererilor unice de plată pentru perioada 16 martie 2020 – 6 aprilie 2020.

De asemenea, controalele la faţa locului s-au suspendat, până la data de 31 martie 2020, pentru acordarea ajutorului financiar FEGA în cadrul Programului pentru şcoli al României, acordarea ajutorului financiar pentru programele de reconversie/ restructurare a plantaţiilor viticole, asigurarea recoltei plantaţiilor viticole cu soiuri de struguri de vin, acordarea sprijinului financiar pentru măsura de investiţii în sectorul vinicol.

Distribuie informația
Alte știri