„Apolodor, pinguinul călător”, spectacol plin de muzică și culoare

Sala Arcadia va găzdui, duminică, 4 noiembrie, de la ora 11.00, premiera spectacolului „Apolodor, pinguinul călător”. „E o călătorie fabuloasă, îmbrăcată minunat în poezia lui Gellu Naum. Un spectacol plin de muzică și culoare, într-un minunat decor semnat de Oana Cernea, în care proiecțiile video cu picturi realizate de Mădălina Baciu înlocuiesc elemente din scenografia clasică”, spune Sebastian Lupu.

Textul are o forță dramatică reală, o complexitate și o frumusețe aparte, iar călătoria lui Apolodor va prinde viață grație actorilor Igor Lungu, Zentania Lupșe, Rin Tripa și Andrei Fazecaș.

„Dacă ar fi să mă gândesc la un motto al acestui spectacol, aș spune: În loc să-ți dorești ceea ce nu ai, învață să te bucuri de tot ce ai primit”, transmite Sebastian Lupu.

Premiera spectacolului va avea loc duminică, 4 noiembrie, de la ora 11.00, la Sala Arcadia. Cea de-a doua reprezentație va avea loc tot în 4 noiembrie, de la ora 17.00. Spectacolul este dedicat copiilor cu vârste mai mari de 5 ani. Biletele s-au pus în vânzare la agenția Teatrului Regina Maria și online, pe biletmaster.ro.

Distribuie informația
Alte știri