Aprecieri la adresa bihoreanului George Pușcaș care a ratat un 11 metri dar a dat pasa de gol, în meciul cu Finlanda

facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Selecţionerul Finlandei, Markku Kanerva, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu România, scor 0-1, că dintre tricolori a fost dificil de făcut marcajul la George Puşcaş.

“Toţi au jucat bine, dar sigur că atacantul Puşcaş este foarte puternic, putea obţine mingi şi a fost dificil să facem marcaj la el. A fost un meci dur şi ambele echipe au avut ocazii. Am fost puţin ghinionişti la gol, când fundaşii noştri au dormit puţin, dar România şi-a arătat calitatea astăzi, în special pe contraatac. S-au apărat foarte strâns, dar totuşi, noi ne-am creat vreo 4 ocazii în repriza a doua. Sigur că şi ei au avut ocaziile lor, dar a fost un joc strâns şi dur. Sunt şi dezamăgit, pentru că voiam măcar un punct. Au fost foarte activi, au făcut multe deposedări şi noi am fost, fizic, puţin cam în spatele lor, am greşit pase simple, le-am dat şansa să contraatace. Ei sunt foarte puternici, mă aşteptam la asta”, a spus Kanerva, potrivit digisport.ro.

George Pușcaș a ratat un penalty în minutul 16, după ce a executat slab, pe centrul porții, însă a reușit o fază spectaculoască câteva minute mai târziu, când a dat centrarea decisivă pentru golul lui Nicușor Bancu.

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Acest succes vine după două înfrângeri în primele etape.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri