Aproape 1.000 de șoferi au fost amendați de poliţiştii bihoreni

În perioada 28 – 30 iunie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ au continuat acţiunile pe şoselele bihorene. Acestea au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză (anexăm foto).

„Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 966 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 280.140 de lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 35 de permise de conducere si 15 certificate de înmatriculare.

831 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 32 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, nouă sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, șapte sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, au fost sancționate 11 depășiri neregulamentare, iar 76 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere”, transmite comisar șef IPJ Bihor, Alina Dinu.

Distribuie informația
Alte știri