Aproape 10 mii de voluntari bihoreni au anuntat ca vor curata judetul in 15 septembrie

Distribuie pentru prietenii tăi:

Let’s Do It, Bihor!, proiectul internațional care vine să ne invite să ne igienizăm țara va avea loc în 15 Septembrie 2018.Aflată la doua zile distanță de ziua cea mare, Bihorul se laudă cu cel mai mare numar de voluntari dintre toate judetele Romaniei.

“După multă muncă Bihorul are 9143 de voluntari si suntem pe prima poziție în topul județelor! “, au anuntat organizatorii campaniei, pe Facebook.

5.500 dintre acestia sunt elevi, si aproape 800 angajati ai unor institutii
In ultimele zile tot mai multe institutii, firme sau personalitati cunoscute ale judetului au transmis mesaje de sprijin si implicare. Si Primăria Oradea a anuntat ca susține evenimentul „Let’s Do It, Romania” si va participa la acțiune prin angajații proprii, făcând totodată un apel către cetățenii municipiului să participe la Ziua Națională a Curățeniei.

Toți cei care doresc să participe sunt așteptați sâmbătă dimineața la ora 9:00, în parcarea de la Lotus Center, unde va avea loc înregistrarea participanților și împărțirea pe echipe de voluntari.
Între orele 9:00 – 15:00 va urma activitatea de strâns deșeuri de către voluntari, iar între orele 15:00 – 18:00 ridicarea sacilor și transportul către bazele de stocare. Voluntarii vor primi din partea organizatorilor mănuși și saci, iar unde va fi cazul lopeți și greble. Toți sacii cu deșeurile strânse vor fi lăsate la marginea unui drum accesibil mașinilor firmei de salubritate.

”Let’s Do It!” este cea mai mare mișcare socială din lume cu peste 1.400.000 de voluntari implicați la nivel internațional, constând în strângerea deșeurilor din mediul înconjurător. Din 2008 și până în prezent, mai mult de 20 de milioane de oameni din 150 de țări s-au alăturat mișcării în lupta împotriva deșeurilor din natură.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri