Aproape 1000 de locuri sunt disponibile in Bihor. Cele mai multe sunt in Oradea

In baza de date a AJOFM Bihor se afla 956 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt pentru Oradea, peste 700. Absolventii de studii superioare au la dispozitie 84 de oferte. Cele mai multe ii vizeaza pe inginerii de diferite specializari.

Pentru absolventii de studii medii exista in portofoliul AJOFM Bihor 385 de posturi. Se cauta personal pentru HoReCa, operator CNC si pentru roboti industriali, frezor, lacatus mecanic, lucrator comercial.
La categoria muncitori necalificati, sunt disponibile 244 de posturi, cele mai multe in domeniul asamblarii si montarii pieselor dar si in industria usoara.

La punctul de lucru Salonta, sunt disponibile 40 de posturi, dintre care 20 sunt pentru muncitori necalificati la asamblarea-montarea pieselor – Nadab, iar alte zece in Homorog, Tamasda si Cefa.
Pentru punctul de lucru Alesd, oferta e de 74 de posturi, cele mai multe pentru fiind pentru muncitori necalificati in industrie usoara. Exista locuri de munca vacantesi la Beius, aproape 100 si alte 30 pentru Marghita.

Distribuie informația
Alte știri