Aproape şase mii de cereri au fost depuse pentru Programul ”Tomata”

economica.net

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, marţi, că aproape şase mii de cereri au fost depuse până în prezent pentru Programul ”Tomata”, termenul final fiind de 15 mai, iar printre judeţele cu cel mai mare număr de beneficiari se află Olt, Dolj şi Giurgiu.

Adrian Oros a precizat că, acolo unde sunt sunt câteva sute de beneficiari într-o comună, reprezentanţii Direcţiei Agricole să meargă la sediul Primăriei şi să preia cererile.

“Am solicitat colegilor de la direcţiile agricole care acolo unde sunt câteva sute sau mii de cereri într-o comună să se deplaseze la sediul Primăriei şi acolo să preia cererile dacă beneficiarii nu reuşesc să-şi depună cererile în sistem online aşa cum am cerut imediat după instalarea stării de urgenţă. Unde sunt mai mult de 500 de beneficiari într-un judeţ se vor face controale atât la începutul rodirii, cât şi la evaluarea producţiei. Unde sunt mai puţini, va fi făcut un singur control fie la începutul rodirii, fie la evaluarea producţie”, a explicat Adrian Oros.

Distribuie informația
Alte știri