Aproape toti oradenii dar si locuitorii din Sinmartin raman mai multe zile fara apa calda

Începând de joi, 08 iunie, ora 08.00 se întrerupe furnizarea agentului termic primar către aproape toate punctele termice din Oradea și Sînmartin, respectiv a apei calde de consum de la acestea către consumatori.

Exceptie fac doar punctele termice ce folosesc agent termic geotermal, respectiv 512, 513, 514, 839, 840, 844, 845, 863, 878, 883 și 902.

Intreruperea este cauzată de necesitatea remedierii a două avarii la rețeaua termică de transport, situate în Parcul Nicolae Bălcescu – magistrala termică M2, respectiv pe str. Seleușului – racordul termic al PT 841, în zona blocurilor T1 – X1, sustin reprezentantii de la Termicare.

În paralel cu aceste lucrări, se vor pune în funcțiune o parte din conductele noi ale Bretelei de legătură dintre magistralele M1 și M5 pe străzile Grădinarilor – Cardinal Iuliu Hossu – Seleușului – Războieni – Căprioarei. De asemenea, se vor realiza provizorate pentru crearea condițiilor de lucru în vederea înlocuirii conductelor vechi pe străzile Leonardo da Vinci, Constantin Noica și Mareșal Averescu.

Reluarea manevrelor în vederea furnizării agenților termici (apă caldă de consum sau agent termic primar, după caz) se va face etapizat, începând cu ziua de luni, 12 iunie a.c., pe măsură ce condițiile de restabilire a livrării acestora sunt îndeplinite.
Pentru informaţii suplimentare privind stadiul lucrărilor, clienţii noştrii pot suna la dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Distribuie informația
Alte știri