Aquapark blocat in minivacanta. La Nymphaea, toate biletele au fost vandute

Aquaparkul Nymphaea este una dintre destinațiile preferate în minivacanța de 1 Decembrie, când românii sărbătoresc Centenarul Marii Uniri de la 1918 anunta conducerea ADP.

Cei care au vrut să fie siguri că vor avea acces în complexul de agrement în aceste zile libere și-au achiziționat din timp biletele de intrare, online, epuizând stocul înainte cu aproape o săptămână.
Astfel, pentru ziua de sâmbătă, 1 decembrie 2018, au fost deja vândute toate cele 800 de bilete disponibile în sezonul rece, iar pentru ziua de vineri, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, luni, la ora 13.00, mai erau disponibile doar 11 bilete.

Cei care au ratat șansa de a achiziționa un bilet pentru aceste două zile mai au, însă, o șansă, dacă se grăbesc, pentru ziua de duminică. Chiar și în condițiile în care toate cele 800 de bilete sunt vândute, intrarea în Aquapark mai este posibilă, pe măsură ce pleacă unii dintre vizitatori.

Biletele anticipate pot fi procurate online, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopo…/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, ora 21.00. Biletele online pot fi achiziționate doar pentru întreaga zi, deținătorii lor urmând să intre în incinta Aquaparkului prin dreptul caselor nr. 2 și nr. 7.

În weekenduri, minivacanțe, vacanțe școlare și în zilele de sărbători legale, sunt disponibile bilete doar pentru întreaga zi, însă, în limita locurilor disponibile, sunt puse în vânzare și biletele de la ora 17.00.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri