Aquapark-ul Nymphaea Oradea, destinația turistică preferată pentru mulți români, dar și pentru turiști străini

Aquapark-ul Nymphaea din Oradea a împlinit, în 10 septembrie 2023, șapte ani de funcționare. De la an la an, parcul acvatic a devenit destinația turistică preferată pentru mulți români din întreaga țară, dar și pentru turiști străini, din țări precum Austria, Germania, Franța, Polonia, Italia sau Olanda.

Aquapark-ul Nymphaea a fost construit pe locul fostului Ştrand Municipal, pe o suprafaţă de 6,8 hectare, pe malul Crişului Repede, investiţia fiind de aproximativ 22 de milioane de euro, din fonduri europene şi de la bugetul local al Municipiului Oradea.

În cei șapte ani de funcționare, Aquaparkul Nymphaea a fost vizitat de aproximativ 2.107.000 persoane, bilanț afectat în mare măsură de perioadele în care activitatea a fost suspendată din cauza pandemiei.

În toată această perioadă, Aquapark-ul Nymphaea a înregistrat venituri totale în valoare de aproximativ 140 milioane lei (28 milioane euro) și un profit de 47,2 milioane lei (9,5 milioane euro).

„Atuurile noastre sunt ondiţiile pe care le oferim, dotările şi serviciile prestate de personalul aquapark-ului, produsele de calitate din zona de alimentaţie publică. Pentru confortul oaspeţilor, accesul în aquapark este limitat la 2.400 de vizitatori pe timpul verii şi 1.000 de vizitatori, în sezonul rece. Apoi, desigur, apă geotermală în bazine, saune, baie turcească, jacuzzi, tobogane interioare şi exterioare, activităţi recreative pentru adulţi şi copii şi multe altele”, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, directorul Administraţiei Domeniului Public (ADP) Oradea, Liviu Andrica.

Rezultatele obţinute în cei şapte ani de aquapark se datorează mai multor factori: celor care au iniţiat această investiţie, celor care au avut încredere în societatea ADP care îl administrează şi muncii de echipă depuse de angajaţii de la Nymphaea. Directorul Andrica a ţinut să-şi prezinte personalul din echipa de conducere cu care lucrează, care s-a format împreună cu şeful lor: directorul economic Oana Mocan, şefa compartimentului IT şi relaţii cu clienţii Ioana Munţiu, inginerul de investiţii Ioana Pop – Coman, unul din cei doi administratori – Anca Burtă şi purtătoarea de cuvânt ADP, Loredana Buz.

Distribuie informația
Alte știri