Aquapark-ul, pe profit. In 2017 s-au vandut aproximativ 300.000 de tichete

Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public (ADP), a prezentat vineri principalii indicatori economici ai parcului acvatic oradean in anul 2017

Într-un an de funcționare a Aquaparkului încasările totale se ridică la 3 milioane de euro, numărul vizitatorilor este de aproximativ 300 000, iar profitul în jur de un milion de euro.

„Ca urmare a realizării acestei investiții și a punerii ei în funcțiune, putem spune că 3 milioane de euro, care plecau în alte părți, nu neapărat peste hotare, dar poate la alte unități de agrement din afara județului Bihor, au rămas în Oradea”, spune Andrica.

„De asemenea, am constatat în 2017 o creștere cu 24% a numărului de vizitatori și a încasărilor la Grădina Zoologică. Discuțiile pe care le-am avut cu operatorii pe partea hotelieră m-au informat că niciodată înainte de 1989 nu au avut așa aflux de clienți. Concluzia pe care o trag eu și pe care trebuie să o tragă și alții dacă analizează datele pe care le punem la dispoziție este că Aquaparkul și-a atins scopul. A adus bani în municipiul Oradea, ba mai mult, este un vector pentru imaginea municipiului, și a adus și alți vizitatori”, a spus directorul ADP referitor la anul 2017.

Distribuie informația
Alte știri