Aquapark-ul se inaugureaza oficial la sfarsitul saptamanii. Publicul va avea acces abia din iulie-august

Vicepremierul Vasile Dancu este asteptat vineri la Oradea pentru deschiderea oficiala a noului strand din Oradea. Inaugurarea are loc in conditiile in care autoritatile locale anuntasera saptamana trecuta ca turistii vor putea intra abia spre mijlocul verii, deoarece testele si angajarea personalului vor dura mai mult decat se estimase initial. Aquaparkul trebuie totusi deschis pentru ca Oradea si-a asumat organizarea Campionatului National de inot pentru cadeti 12-14 ani (14-17 iulie) respectiv a Campionatului National la sarituri in apa pentru seniori, juniori A si B, (29-31 iulie).

Primarul, Ilie Bolojan, a anuntat martea trecuta ca deschiderea investitiei, atat de mult asteptata de locuitorii municipiului, se va face doar in momentul in care totul va fi pus la punct. Bolojan spera insa ca acest lucru sa fie posibil in cursul lunii iulie, si asta din ratiuni financiare.

„E mai economic sa intretii strandul in plin sezon estival cand temperaturile exterioare sunt ridicate, fata de anotimpul rece”, a spus edilul.

Distribuie informația
Alte știri