Aquaparkul Nymphaea, Zoo și Ștrandul Ioșia vor avea program normal în minivacanță

În minivacanța de 1 Decembrie 2018, Aquaparkul Nymphaea Oradea, Ștrandul Ioșia și Grădina Zoologică, precum și celelalte unități din subordinea Administrației Domeniului Public Oradea vor avea program normal de funcționare.

Aquaparkul Nymphaea va fi deschis între orele 10 – 22, casieria urmând să funcționeze până la ora 21.00. În această perioadă funcționează doar partea interioară a complexului, bazinele exterioare și cel de înot fiind închise. Singurul bazin din exterior deschis tot timpul anului este bazinul conector, care face legătura printr-un tunel cu partea interioară. De menționat că stocul de bilete a fost epuizat pentru zilele de vineri, 30 noiembrie 2018 și sâmbătă, 01.12.2018. În aceste două zile nu vor putea fi achiziționate bilete de la Casierie, accesul fiind posibil doar pe măsură ce pleacă unii dintre vizitatori.

Ștrandul Ioșia va fi deschis în toate aceste zile de minivacanță, între orele 8 – 17 (ora 16, la Casierie), fiind funcțional un singur bazin, cel cu numărul 5.

Grădina Zoologică va putea fi vizitată între orele 9 – 17 (ora 16, la casierie). Program normal de funcționare vor avea și celelalte unități din subordinea Administrației Domeniului Public, și anume piețele, Cimitirul Municipal și Adăpostul Grivei.

Distribuie informația
Alte știri