Arcaşii orădeni, participare record la Campionatul European

În premieră, după ani de muncă şi pregătire continuă, Oradea trimite la Campionatul European de tir cu arcul un număr mare de sportivi. Cei patru arcaşi orădeni vor participa la un cantonament de pregătire la Complexul Sportiv Naţional „Nicolae Navasart” între 3 şi 7 iulie, apoi la Campionatul European de Tineret (8-14 iulie).

Peste 450 de sportivi din aproape 40 de țări de pe continent se vor înfrunta la această ediţie a Campionatului European de tir cu arcul. Vor fi prezente toate ocupantele podiumului european de la ediția precedentă a Campionatului European, găzduit acum doi ani de Marea Britanie. 

Delegaţia României numără 23 de sportivi, clubul SCM Deva avînd cei mai mulţi selecţionaţi (8 sportivi), urmat imediat de Redpoint Oradea (4 sportivi): Mara Mihociu (16 ani, elevă în clasa a IX-a B la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu”), Haragos Bernadett (studentă la mecatronică, Universitatea din Debrecen), Sergiu Pallag (17 ani, elev în clasa a XI-a A la Liceul de Arte Oradea) şi Alexandra Oanea (16 ani, elevă în clasa a IX-a D la Colegiul Naţional „Onisifor Ghibu”).

Majoritatea celor patru sportivi, dublu legitimaţi la C.S. Crişul Oradea, au experienţă la concursurile internaţionale şi este de aşteptat să obţină rezultate bune la această competiţie de nivel foarte ridicat. Ei vor concura atât la individual, cât şi la echipe şi echipe mixte. 

Rezultatele acestor destoinici sportivi au fost posibile cu multă muncă şi antrenamente, dar şi cu susţinerea Agroind Cauaceu, Rivolto Cons, Golde Oradea, Bluecontainer Aleşd, Turism Felix şi altor persoane care au ales să rămînă anonime. 

„Este o veste foarte bună această calificare, după recenta medalie de aur a Marei Mihociu la cupa europeană. Secţia noastră de tir cu arcul merită şi trebuie sprijinită, deoarece are rezultate foarte bune, de care suntem mândri”, a declarat Pető Dalma Csilla, directorul C.S. Crişul Oradea.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri