ARMONIE de emoții, sunete, vibrații cu Corala bărbătească Armonia din Constanța

„Muzica este limbajul lui Dumnezeu. Dintre toți oamenii, muzicienii sunt cei mai aproape de Dumnezeu. Îi aud vocea, Îi citesc pe buze, ei dau naștere copiilor Lui, care cântă întru Slava Lui.” (citat din filmul „Copying Beethoven – Simfonia iubirii”, 2006).
Dragoste. Muzică. Implicare. Credință. Talent.
Toate acestea reunite conturează Corala bărbătească Armonia din Constanța, corală ortodoxă alcătuită din oameni cu totul și cu totul deosebiți, a căror țel este acela de a transmite celor care îi ascultă dragostea lor pentru muzică, pentru Dumnezeu și pentru țară.
Medaliată cu aur de 9 ori la olimpiadele corale mondiale și europene, Corala Armonia va susține un concert de colinde duminică, în data de 10 decembrie, ora 18:00, la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea (Centru Civic), cu binecuvântarea Episcopiei ortodoxe a Oradiei. Corala va cânta și în cadrul Sfintei Liturghii dimineața de la ora 9:00, tot la Catedrala Episcopală.
Invităm cu mult drag toți bihorenii (și nu numai) spre a fi încântați ascultând niște voci extraordinare, oameni modești, cu suflete calde și pline de dorința de a oferi auditoriului o ARMONIE de emoții, sunete, vibrații.
Așadar, haideți împreună să începem să apreciem adevăratele valori pe care le-a născut țara aceasta. România, trezește-te, deschide-ți inima și urechile și ascultă! Corala Armonia este una dintre aceste valori!
Vă așteptăm cu drag la concert, deoarece nu uitați că… „Fără muzică, viața ar fi o greșeală!” (Friedrich Nietzsche).

Toduți Antonia

Distribuie informația
Alte știri