,,Arta ne unește”, un eveniment cultural interactiv cu desene pe asfalt, expoziție de pictură și muzică

Centrul de Cultură al Județului Bihor prin secția Școlii de Arte ,,Francisc Hubic” din Oradea și Compartimentul de Cercetare, Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale, în parteneriat cu Fundația Comunitară Oradea, organizează vineri 4 iunie 2021, în intervalul orar 16:00-20:00, în Parcul Libertății din Oradea la un eveniment cultural interactiv ,, Arta ne unește”.

În cadrul acestui eveniment așteptăm orădenii, în special copiii, să descopere bucuria copilăriei în aer liber și să își experimenteze talentul creativ prin desene pe asfalt. ,,Arta ne unește” urmărește atragerea comunității spre o existență aleasă, arta fiind un mod de a coexista într-o formă culturală variată și este nevoie de un context în care fiecare să se poată exprima liber.

Profesori coordonatori ai Școlii de Arte ,,Francisc Hubic” din Oradea: Liviu Buțiu, Orban Alina, Bogdán Bódiș Ádám, Deac Lăcrimioara, Ari Nagy Alexandru, Kasa Tamás, Deé Róbert, Sabău Florentina, Holló Kinga, Brugós Anikó, Sándor-Gavriș Ramona și reprezentanții CCPCT, Csathó Töhötöm Csongor Károly și Mureșan Felician.

Distribuie informația
Alte știri